Home / Klantenservice / Betalen

Betaling

Je kunt je online bestelling op verschillende manieren betalen.

Betalen via iDEAL
Berden The Basement biedt je de mogelijkheid om je bestelling vooraf te betalen met iDEAL. Dit betekent dat je het volledige bedrag betaalt vóór ontvangst van je bestelling. Groot voordeel hiervan is, dat we je bestelling direct in behandeling kunnen nemen.

Met iDEAL kun je betalen via je eigen bank. Je rekent dan af binnen je eigen internetbankier-omgeving. Dit is vertrouwd, veilig en gemakkelijk. Je kunt direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat jij je hiervoor hoeft aan te melden.

Zo werkt het:
Kies iDEAL als betaalmethode in het afrekenscherm en selecteer de bank waarbij jij je online betalingen regelt. Je wordt doorgeleid naar de vertrouwde betaalomgeving van je bank. De gegevens van je aankoop zijn al ingevuld. Het bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven. Berden The Basement ontvangt dan bericht dat de bestelling is betaald. Je ontvangt via e-mail een bevestiging van je bestelling.

Betalen via creditcard
Online betalen met je creditcard werkt als volgt:
Op de betaalpagina kies je het type creditcard* waarmee je wilt afrekenen vervolgens vul je het volledige creditcardnummer, de vervaldatum én de 3-cijferige veiligheidscode in (deze code wordt ook wel ‘cvc-code’ genoemd en staat op de achterkant van je creditcard).
*Alleen mogelijk met een Nederlandse creditcard

Betalen via Mistercash
Mistercash is een betaalsysteem in België (vergelijkbaar met iDeal in Nederland). Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Al uw betalingen via Mistercash worden verwerkt via de betaalpagina van uw online bank. De betalingen die u doet worden binnen enkele seconden verwerkt en ziet u onmiddellijk op uw online bankafschrift.

Betalen via PayPal
PayPal biedt een van de best beveiligde betalingsplatforms ter wereld. Als u met PayPal betaalt, blijven uw gegevens altijd privé. Naast uw gegevens zijn ook uw aankopen beschermd! Dus als u niet ontvangt wat u heeft bestelt, kunt u het aankoopbedrag terug krijgen. U kunt uw bankrekening en/of creditcard aan uw PayPal-rekening koppelen. Op deze manier bepaalt u zelf hoe u betaalt en hoeft u niet na te denken of er wel voldoende saldo op uw PayPal-rekening staat.

Achteraf betalen via After Pay
AfterPay voert voor het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Onder rembours
Als je kiest voor verzending onder rembours, kun je de bestelling thuis contant betalen aan de postbode. Let op, hieraan zijn € 7,50 kosten verbonden.

  • USP banner 1
  • USP banner 2
  • USP banner 3
  • Openingstijden
Divide Internetoplossingen