Home / Klantenservice / Verzending

Verzending

Indien je een bestelling plaatst in onze webshop, kun je deze thuis laten bezorgen of op een ander adres. Wij streven ernaar om de bestelling binnen 2 à 4 werkdagen te leveren. We willen je er wel op attenderen dat wij hierin ook afhankelijk zijn van onze verzendpartner PostNL. Vanaf € 79,95 bezorgen wij je bestelling binnen Nederland helemaal gratis. Voor bestellingen tot € 79,95 vragen wij binnen Nederland € 3,95 verzendkosten. Verzending naar België is vanaf € 100,- ook geheel gratis, voor bestellingen lager dan € 100,- zijn de verzendkosten naar België € 5,-. Neem voor de verzendkosten naar andere landen aub contact met ons op!
Je kunt er ook voor kiezen je bestelling zelf af te halen in één van onze filialen (Heerlen, Blerick & Sittard).

Thuisbezorgen door PostNL:
Bestellingen worden bezorgd door PostNL pakketservice. Zodra wij je bestelling verzonden hebben, ontvangt je een e-mail met het track & trace nummer zodat je de zending kunt volgen.

Afhalen in een Berden filiaal te Heerlen, Blerick of Sittard:
Indien je je bestelling wilt afhalen in een van onze filialen, ontvang je van ons telefonisch of per e-mail bericht zodra je pakket klaarligt. Je kunt de bestelling vervolgens in het betreffende filiaal afhalen. Bij het afhalen van je bestelling verzoeken wij je de orderbevestiging mee te nemen. Aan deze service zijn uiteraard geen verzendkosten verbonden.

  • USP banner 1
  • USP banner 2
  • USP banner 3
  • Openingstijden
Divide Internetoplossingen