Home / Klantenservice / Ruilen & Retourneren

Ruilen & Retourneren

We willen graag dat je tevreden bent met alle aankopen die je bij ons doet maar het kan uiteraard voorkomen dat je een artikel toch wilt ruilen of retourneren.

Binnen een termijn van 14 dagen na afleverdatum kun je een artikel aan ons terug sturen. Wij willen je er graag op attenderen dat het artikel in originele staat, met originele labels en etiketten, ongedragen en indien mogelijk verpakt in de originele artikelverpakking dient te zijn. De verzendkosten voor het retour sturen zijn voor je eigen rekening, in geval van ruilen nemen wij de kosten voor het verzenden van het nieuwe artikel weer voor onze rekening.

Ruilen
Indien je een artikel wilt ruilen, vul dan aub het meegeleverde retourformulier in en stuur dit samen met de artikelen retour naar;
Berden Mode
T.a.v. afd klantenservice
Dautzenbergstraat 57
6411 LA  HEERLEN

Geen retourformulier bij je bestelling ontvangen? Download het HIER!

Eerst nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice via 045-8506850 of vul het contactformulier in. Het eventueel teveel betaalde bedrag zal worden teruggestort op je rekening. Indien je dient bij te betalen, ontvang je hiervoor een betaallink.

Retourneren:
Bij retourneren van artikelen zullen wij ernaar streven het aankoopbedrag binnen 10 werkdagen na ontvangst terugstorten op je rekening (graag verwijzen we je ook naar onze algemene voorwaarden).

Overig
Controleer direct na ontvangst van je bestelling of de artikelen compleet en onbeschadigd zijn. Mocht dit niet zo zijn, neem dan direct contact met ons op via telefoonnummer 045-8506850 of vul het contactformulier in.

  • USP banner 1
  • USP banner 2
  • USP banner 3
  • Openingstijden
Divide Internetoplossingen