Chasin'

Home / Chasin' /
U heeft geselecteerd:
Chasin'

Prijzen

Maat

Merken

Kleuren

Toon per pagina Sorteer op
Toon per pagina Sorteer op

Chasin’

Chasin’ is een lifestyle jeansmerk dat wordt gemaakt voor een nieuwsgierige man, die grenzen verlegt en voluit leeft om te leven. Het merk ontwikkelt voor deze man Chasin’ looks met jeans als kernproduct. Het hart en de ziel van Chasin’ is dan ook ‘Lust for Jeans’ en dit inspireert het internationale designers team continue om de allerbeste jeans collecties ter wereld te maken.

De jeanscollectie bestaat uit iconische modellen zoals de Reunion, Jagger, Crown, Ego en Sigara. Door het juiste doek, wassing en details gaan deze modellen ieder seizoen met de tijd en trends mee.

Chasin’ brengt ook actuele broeken waarbij Preload en Ego topmodellen zijn. Door de bekende Chasin’ details is elke Chasin’ jeans in één oogopslag herkenbaar. Bekende details zijn onder andere de gepatenteerde backpocket details, Chasin’ Lotus en 3-piece en het gepatendeerde side label.

Naast jeans en broeken bestaat de Chasin’ collectie ook uit truien, t-shirts, shirts, jackets, shorts, underwear, swimwear, footwear en accessoires.
Vergeet vooral de  grote collectie Chasin' jassen niet. Sportief of gekleed, Chasin' heeft de juiste items in de collectie!
De rijke details, de juiste stoffen en het typische Chasin’ handschrift maken de collectie herkenbaar.

  • USP banner 1
  • USP banner 2
  • USP banner 3
  • Openingstijden
Divide Internetoplossingen